Rajčatový salát s jablky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 145 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 1 g
- Sodík 133 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 2.5 mg
- Draslík 460 mg
- Vláknina 11112 mg
- Vitamín A 11112 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.5 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omytá rajčata, jablka a hlávkový salát nakrájíme na nudličky. Vše pokapeme citronovou šťávou a promícháme s osoleným a oslazeným jogurtem. 
- 
                                2Hotový salát posypeme jemně nasekaným koprem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        