Kari salát z tuňáka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Tuňák v oleji
  • 50 g Rýže dušená
  • 250 g Rajčata
  • 1 kávová lžička Kari koření
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Majonéza
  • 1 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 319 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 221 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 135.7 mg
  • Draslík 324.9 mg
  • Vláknina 1955.8 mg
  • Vitamín A 1955.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8 mg
  • Vitamín E 2.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybí maso nasekáme na kousky, smícháme s majonézou, kari kořením a ušlehanou smetanou.

  • 2

    Potom vmícháme dušenou rýži a oloupaná, na kostičky pokrájená rajčata. Vše dobře promícháme a podle chuti okořeníme.

  • 3

    Hotový salát ozdobíme plátky uvařených vajec.

Komentáře k receptu