Tresčí játra s cibulí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 289 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 29 g
- Sodík 267 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 105.8 mg
- Draslík 126.5 mg
- Vláknina 1726 mg
- Vitamín A 1726 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.2 mg
- Vitamín E 9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Tresčí játra v oleji nakrájíme na plátky a upravíme na talíř. 
- 
                                2Posypeme je jemně nasekanou cibulí, pokapeme olejem z konzervy a zakapeme citronovou šťávou. 
- 
                                3Podáváme jako předkrm s bílou vekou nebo bagetkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        