Pomazánka z tresčích jater

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Játra tresčí v oleji
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 385 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 247 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 211.4 mg
  • Draslík 112.7 mg
  • Vláknina 1006 mg
  • Vitamín A 1006 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.9 mg
  • Vitamín E 5.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 28.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Máslo utřeme do pěny, přidáme rozetřená játra, jemně nakrájenou cibuli, citronovou šťávu a sůl. Vše dobře promícháme.

  • 2

    Nakonec přidáme nadrobno nasekaná uvařená vejce a opatrně je vmícháme do pomazánky.

  • 3

    Podáváme na chlebíčkách z bílé veky. Každý chlebíček posypeme nasekanou pažitkou.

Komentáře k receptu