Salát z tresčích jater
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 387 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 122 g
- Sodík 2472 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 58.8 mg
- Draslík 402.9 mg
- Vláknina 10427.2 mg
- Vitamín A 10427.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.9 mg
- Vitamín E 8.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěný celer a mrkev uvaříme v osolené vodě, necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky. 
- 
                                2Přidáme nasekanou cibuli, na kostičky nakrájená tresčí játra, papriku a okurky. Vše spojíme majonézou a podle chuti osolíme, opepříme a okyselíme. 
- 
                                3Vychlazený salát podáváme s pečivem nebo s topinkami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        