Italská omáčka s vínem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Majonéza
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 kávová lžička Sardelová pasta
  • 1 ks Paprika sterilovaná
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 špetka Sůl
  • 0.15 l Víno červené
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 424 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 2528 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 229.3 mg
  • Vláknina 4655 mg
  • Vitamín A 4655 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 44.7 mg
  • Vitamín E 6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Majonézu zředíme vínem a kečupem, osladíme a osolíme. Podle chuti přidáme citronovou šťávu a sardelovou pastu.

  • 2

    Papriku, cibuli, okurku a petrželku jemně nasekáme a vmícháme do omáčky.

Komentáře k receptu