Játrový kabáb
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 529 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 415 mg
 - Bílkoviny 54 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 782.5 mg
 - Draslík 759.8 mg
 - Vláknina 4700.2 mg
 - Vitamín A 4700.2 mg
 - Vitamín B6 1.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 101.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 86.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěná játra nakrájíme na kousky a marinujeme je ve směsi citronové šťávy a chilli koření asi 2 hodiny.
 - 
                                2
Játra napícháme na jehly a grilujeme za stálého potírání rozpuštěným máslem. Nakonec je osolíme.
 - 
                                3
Podáváme s chlebem.