Vařené filé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Filé z aljašské tresky
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Celer - nať
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Bobkový list
  • 4 ks Hřebíček
  • 2 ks Chilli paprička
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 152 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 87 g
  • Sodík 197 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 60 mg
  • Draslík 81.1 mg
  • Vláknina 3909.8 mg
  • Vitamín A 3909.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do hrnce s vodou vložíme všechny suroviny kromě filé a uvedeme do varu.

  • 2

    Potom přidáme omyté filé a uvaříme doměkka.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu