Filé na kopru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 326 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 344 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 84.3 mg
 - Draslík 398.4 mg
 - Vláknina 2674.8 mg
 - Vitamín A 2674.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté porce filé mírně osolíme a opepříme po obou stranách. Na másle je zprudka osmažíme dozlatova, vyjmeme a necháme okapat.
 - 
                                2
V témže másle rozmícháme jogurt, kečup, vývar a necháme zahoustnout. Nakonec vmícháme nasekaný kopr.
 - 
                                3
Do omáčky vložíme osmažené filé a dáme na chvíli zapéci do trouby.
 - 
                                4
Před podáváním ozdobíme každou porci plátkem citronu.