Rybí filé na kopru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 261 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 8 g
- Sodík 642 mg
- Bílkoviny 67 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 10.7 mg
- Draslík 247.2 mg
- Vláknina 4695 mg
- Vitamín A 4695 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso mírně osolíme a opepříme z obou stran a na rozpáleném másle zprudka osmažíme dozlatova. Vyjmeme a necháme okapat.
-
2
V tomtéž tuku rozmícháme jogurt, kečup a vývar a zahříváme do zhoustnutí. Na závěr vmícháme nasekaný kopr, vložíme zpět rybu, dáme do vyhřáté trouby a necháme zapéct. Hotový pokrm rozdělíme na talíře, doplníme tenkými měsíčky citronu a podáváme.