Rybí filé na kopru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 125 g Jogurt bílý
  • 600 g Filé rybí
  • 2 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Citrony
  • 1 špetka Sůl
  • 1 hrnek Vývar zeleninový
  • 4 polévková lžíce Kečup
  • 2 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • 0.8 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 261 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 642 mg
  • Bílkoviny 67 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 10.7 mg
  • Draslík 247.2 mg
  • Vláknina 4695 mg
  • Vitamín A 4695 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso mírně osolíme a opepříme z obou stran a na rozpáleném másle zprudka osmažíme dozlatova. Vyjmeme a necháme okapat.

  • 2

    V tomtéž tuku rozmícháme jogurt, kečup a vývar a zahříváme do zhoustnutí. Na závěr vmícháme nasekaný kopr, vložíme zpět rybu, dáme do vyhřáté trouby a necháme zapéct. Hotový pokrm rozdělíme na talíře, doplníme tenkými měsíčky citronu a podáváme.

Komentáře k receptu