Pstruh na slanině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 381 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 438 mg
 - Bílkoviny 44 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 124.5 mg
 - Draslík 883 mg
 - Vláknina 840 mg
 - Vitamín A 840 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 36.7 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a vykuchané pstruhy osolíme, obalíme ve strouhance.
 - 
                                2
Slaninu (nadrobno pokrájenou) necháme na pánvi vyškvařit. Škvarky vyjmeme, ve zbylém tuku upečeme pstruhy po obou stranách, přikryjeme pokličkou, na kraji plotny necháme zvolna dojít. Odstavíme a necháme vychladnout.
 - 
                                3
Potom pstruhy upravíme na mísu, obložíme nakrájenými rajčaty a paprikami.
 - 
                                4
Podáváme s chlebem nebo pečivem.