Mrkvový salát s jablky a datlemi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 70 g Datle
  • 200 g Jablka
  • 400 g Mrkev kořen
  • 2 kávová lžička Med včelí
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Hrozinky
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 164 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 230 g
  • Sodík 60 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 33 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 255.1 mg
  • Vláknina 11040 mg
  • Vitamín A 11040 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou mrkev a oloupaná jablka nastrouháme na jemné nudličky.

  • 2

    Přidáme spařené, omyté rozinky, med, citronovou šťávu a sůl. Vše promícháme a rozdělíme na talířky.

  • 3

    Nakonec salát posypeme datlemi, nakrájenými na tenké proužky.

Komentáře k receptu