Paprikové lusky plněné sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Sýr Eidam cihla 45%
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 dl Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 386 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 661 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 307.3 mg
  • Draslík 313.1 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 65 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z omytých paprik odkrojíme vršky a odstraníme semena.

  • 2

    Nastrouhaný sýr promícháme s 30 g másla a 3 vejci. Směsí naplníme připravené papriky, urovnáme je na máslem vymazaný pekáček a pokapeme zbylým máslem.

  • 3

    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě. Při dopékání papriky zalijeme mlékem rozšlehaným s vejcem a solí.

Komentáře k receptu