Přírodní špenát

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Sádlo škvařené
  • 500 g Špenátový protlak mražený
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 136 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 241 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 68.6 mg
  • Draslík 417.3 mg
  • Vláknina 9714.8 mg
  • Vitamín A 9714.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 4.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na rozehřátém sádle osmahneme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme zmrazený, na kousky nakrájený špenát, osolíme, opepříme a mícháme jej, až se rozmrazí a zhoustne.

  • 2

    Nakonec přidáme rozšlehané vejce a necháme srazit.

Komentáře k receptu