Papriky po selsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 85 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 250 g Skopová plec
  • 250 g Vepřová plec
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Cibule
  • 5 ks Rajčata
  • 8 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 371 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 199 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 41.2 mg
  • Draslík 665.8 mg
  • Vláknina 4109.4 mg
  • Vitamín A 4109.4 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 121.5 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na kousky, osmahneme na sádle a přidáme jemně nakrájenou cibuli. Dusíme doměkka.

  • 2

    Potom přidáme očištěné papriky zbavené semen a nakrájené na proužky a omytá, nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou doměkka.

  • 3

    Před koncem dušení přidáme nasekanou petrželku a kopr a přimícháme smetanu.

Komentáře k receptu