Nudlové čtverečky s čerstvým zelím
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 145 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 4 g
- Sodík 429 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 123 mg
- Draslík 76.9 mg
- Vláknina 2102.3 mg
- Vitamín A 2102.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Zelí omyjeme, očistíme, jemně nakrouháme, řádně promícháme se solí, dáme do mísy a přikryjeme. 
- 
                                2Cibulku nakrájíme najemno, na sádle usmažíme dozlatova, přidáme vymačkané zelí a dusíme je na mírném ohni bez podlévání 20 minut a opepříme. 
- 
                                3Z přísad připravíme tužší těsto, vyválíme na plát 1 mm vysoký a necháme oschnout. Poté nakrájíme pruhy 4-5 cm široké a z nich proužky 1 cm široké a ty následně na čtverečky. 
- 
                                4Nudlové čtverečky uvaříme v osolené vodě, necháme okapat a smícháme se zelím. Podáváme jako samostatný pokrm. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        