Steak z mletého hovězího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 320 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 469 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 81.3 mg
 - Draslík 208.1 mg
 - Vláknina 4987 mg
 - Vitamín A 4987 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.8 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kousky, najemno umeleme a smícháme se solí a kmínem. Ze směsi zformujeme 2 steaky a necháme je v chladu 30 minut odležet.
 - 
                                2
Potom steaky opečeme v horkém oleji po obou stranách a přendáme na nahřáté talíře. Poklademe je okapanou červenou řepou, polijeme smetanou a posypeme nastrouhaným křenem.
 - 
                                3
Podáváme s krajíčky tmavého chleba.