Rychlá bábovka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 12

Suroviny

  • 30 g Ořechy vlašské
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Kypřicí prášek do pečiva
  • 0.45 hrnek Olej stolní
  • 2 hrnek Mouka polohrubá
  • 0.45 hrnek Cukr krupice
  • 1 hrnek Mléko polotučné
  • 2 polévková lžíce Tuk
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 343 kcal
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 20 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 30 g
  • Cholesterol 55.8 mg
  • Draslík 155.2 mg
  • Vláknina 2475.7 mg
  • Vitamín A 2475.7 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vajíčka našleháme s cukrem, přidáme mouku prosátou s práškem do pečiva a ostatní suroviny.

  • 2

    Všechny ingredience na bábovku nasypeme do mísy a promícháme.

  • 3

    Hotové těsto vlijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy.

  • 4

    Pečeme při teplotě 160 stupňů.

  • 5

    Po upečení můžeme bábovku vylepšit citronovou nebo bílkovou polevou.

Komentáře k receptu