Rychlá pánev s mletým masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Rýže dušená
  • 50 g Sýr Gouda 45%
  • 150 g Vepřové maso pečené
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Oregano čerstvé
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Bazalka
  • 0.17 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 679 kcal
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 47 g
  • Sodík 215 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 33 g
  • Cholesterol 111 mg
  • Draslík 316.1 mg
  • Vláknina 4094 mg
  • Vitamín A 4094 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 31.6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli a nasekaný česnek.

  • 2

    Přidáme umleté vepřové (nebo drůbeží) maso, oregano, nasekanou bazalku a petrželku, dušenou rýži, sůl a pepř. Podle potřeby přilijeme trochu vývaru a vše v pánvi podusíme.

  • 3

    Pokrm upravíme na talíře, posypeme nastrouhaným sýrem a pokapeme kečupem.

  • 4

    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu