Papriky jako minutka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 134 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 61 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 5.6 mg
 - Draslík 298.5 mg
 - Vláknina 183.8 mg
 - Vitamín A 183.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 130.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté papriky nakrájíme na jemné nudličky, posypeme je kmínem, přidáme špetku soli a pod pokličkou několik minut na tuku podusíme - nepodléváme vodou.
 - 
                                2
Papriky mají být měkké, ale zůstanou jasně zelené.
 - 
                                3
Podáváme s vařenými bramborami nebo s pečivem jako rychlou večeři.