Krupičná kaše s cibulkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 30 g Cibule
  • 40 g Máslo čerstvé
  • 50 g Pšeničná krupice
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 l Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 367 kcal
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 194 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 49 mg
  • Draslík 21.9 mg
  • Vláknina 1710 mg
  • Vitamín A 1710 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 23.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na polovině dávky másla mírně opražíme krupici. Rozvaříme ji s mlékem, osolíme a za stálého míchání vaříme asi 10 minut.

  • 2

    Uvařenou kaši rozdělíme na talíře a omastíme ji na zbylém másle osmaženou, jemně nakrájenou cibulkou.

Komentáře k receptu