Kapr po lipensku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 451 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 613 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 150 mg
 - Draslík 852 mg
 - Vláknina 850 mg
 - Vitamín A 850 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.1 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle. Zalijeme ji vínem a rybím vývarem. Přidáme kečup, sůl a vše rozšleháme.
 - 
                                2
Do připraveného základu vložíme omyté porce kapra a pod pokličkou zvolna dusíme doměkka. Porce kapra na talířích přeléváme šťávou.