Kapr po moravsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Kapr obecný
  • 40 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 20 g Olej stolní
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 322 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 283 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 208.3 mg
  • Draslík 371.9 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.6 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce kapra osolíme a opečeme po obou stranách na oleji.

  • 2

    Vejce rozšleháme, přidáme nastrouhaný sýr, mírně osolíme a okořeníme nasekanou petrželkou.

  • 3

    Opečeného kapra vložíme do vymazané zapékací mísy, zalijeme rozšlehanými vejci a zprudka zapečeme v troubě.

Komentáře k receptu