Jatýrka na tymiánu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Slanina vepřová
  • 500 g Játra kuřecí
  • 50 ml Olej stolní
  • 1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 kávová lžička Tymián čerstvý
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 6 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Omáčka sójová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 400 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 365 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 455.3 mg
  • Draslík 416.1 mg
  • Vláknina 1344.8 mg
  • Vitamín A 1344.8 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 27.5 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V rozpáleném oleji osmažíme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená drůbeží jatýrka, slaninu, celé stroužky česneku, tymián a další koření.

  • 2

    Při mírné teplotě restujeme asi 45 minut.

  • 3

    Poté dle chuti osolíme.

  • 4

    Podáváme teplé.

Komentáře k receptu