Kuřecí jatýrka na jehle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Anglická slanina
  • 600 g Játra kuřecí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 365 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 477 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 543.9 mg
  • Draslík 424 mg
  • Vláknina 39.8 mg
  • Vitamín A 39.8 mg
  • Vitamín B6 1.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26.9 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá játra opepříme, jen nepatrně osolíme a nakrájíme na kousky.

  • 2

    Slaninu nakrájíme na takové plátky, abychom do nich zabalili kousky jater. Na jehlu napichujeme zabalená játra, potřeme olejem a po obou stranách pečeme na roštu. Při pečení jehly potíráme olejem.

  • 3

    Po upečení ihned podáváme.

Komentáře k receptu