Křenové jednohubky s jeřabinou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 160 g Žervé
  • 100 g Kompot jeřabinový
  • 5 ks Rohlíky bílé
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 3 polévková lžíce Máslo pomazánkové
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • 1 polévková lžíce Křenová pasta - Krenex
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 142 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 23 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 3.9 mg
  • Vláknina 1944.9 mg
  • Vitamín A 1944.9 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Žervé s pomazánkovým máslem a Krenexem rozšleháme a osolíme a opepříme.

  • 2

    Rohlíky nakrájíme na kolečka a vidličkou na ně dáme křenovou pomazánku.

  • 3

    Doprostřed jednohubek dáme kompotovanou jeřabinu, která ji dodá pikantní chuť.

  • 4

    Nakonec jednohubky posypeme pokrájenou pažitkou.

Komentáře k receptu