Kapr se zeleninou v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 600 g Kapr obecný
  • 400 g Zeleninová směs jarní - mražená
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Rajčata
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 299 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 269 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 105.9 mg
  • Draslík 598.4 mg
  • Vláknina 10886 mg
  • Vitamín A 10886 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli proležet.

  • 2

    Potom porce přeložíme na pláty alobalu potřené olejem, obložíme předvařenou zeleninou, plátky oloupaných rajčat, osolíme a poklademe vločkami másla. Alobal zabalíme do balíčků a dobře uzavřeme. Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut. Až se balíčky nafouknou, alobal nastříhneme, dopečeme ještě několik minut.

  • 3

    Podáváme v alobalu.

Komentáře k receptu