Vývar z drůbeže

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 150 g Cibule
  • 50 g Sůl
  • 750 g Zelenina kořenová
  • 3000 g Drůbeží skelety s kůží
  • 11 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 25 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 1983 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 22.3 mg
  • Vláknina 3510 mg
  • Vitamín A 3510 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Suroviny z kuřat očistíme a opláchneme, zalijeme je vodou, uvedeme do varu, zmírníme příkon tepla, mírně osolíme a zvolna vaříme 45-60 minut.

  • 2

    Během vaření přidáme očištěnou, opláchnutou, částečně rozkrájenou zeleninu a dovaříme.

  • 3

    Nakonec hotový vývar procedíme hustým cedníkem.

Komentáře k receptu