Drůbeží vývar s plněnými těstovinami

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr Parmezán
  • 115 g Těstoviny Tortellini
  • 10 g Petržel - nať
  • 30 ml Víno bílé
  • 1200 ml Vývar drůbeží
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 570 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 1600 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 17 mg
  • Draslík 67.7 mg
  • Vláknina 2032.3 mg
  • Vitamín A 2032.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Drůbeží vývar nalijeme do většího hrnce a přivedeme k varu. Přidáme trochu soli a pepře a vložíme těstoviny.

  • 2

    Dobře zamícháme a znovu uvedeme do varu. Na nižší teplotu vaříme podle návodu na obalu těstovin. Během varu často promícháváme, aby se těstoviny důkladně provařily.

  • 3

    Na konec přimícháme víno a podle chuti okořeníme.

  • 4

    Vývar podáváme posypaný nastrouhaným parmazánem a jemně nakrájenými lístky petrželové natě.

Komentáře k receptu