Mandlové hrudky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 145 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 10 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 26.9 mg
 - Draslík 91.2 mg
 - Vláknina 1869.2 mg
 - Vitamín A 1869.2 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 2.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mleté mandle, cukr, vejce a mouku promícháme na hustší těsto.
 - 
                                2
Z těsta lžičkou vykrajujeme malé hrudky, které urovnáme na máslem vymaštěný a hrubou moukou vysypaný plech. Každou hrudku ještě posypeme plátky mandlí, nakrájenými na nudličky.
 - 
                                3
Cukroví upečeme ve středně vyhřáté troubě.