Řízky z vepřového bůčku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 995 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 97 g
- Sodík 268 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 286.4 mg
- Draslík 305.3 mg
- Vláknina 366.1 mg
- Vitamín A 366.1 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.4 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omytý bůček vykostíme a umeleme. Maso osolíme, opepříme, přidáme nastrouhaný sýr a dvě vejce, vše dobře promícháme. Z hmoty vytvarujeme váleček, zabalíme do fólie, necháme do druhého dne v chladničce. 
- 
                                2Z válečku nakrájíme kolečka, obalíme je v mouce, rozšlehaných vejcích, ve strouhance a usmažíme na oleji. 
- 
                                3Podáváme s bramborovou kaší. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        