Kuřecí játra na hrášku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 287 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 9 g
- Sodík 312 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 517.9 mg
- Draslík 504.8 mg
- Vláknina 9226.8 mg
- Vitamín A 9226.8 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 45 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké nudličky a zpěníme na oleji. Přidáme očištěná kuřecí játra, za stálého míchání je opečeme. Podlijeme je trochou vody, přidáme kečup, papriku a dusíme téměř do měkka. 
- 
                                2Nakonec přidáme mražený hrášek a ještě několik minut podusíme. Pokrm osolíme, opepříme a necháme přejít varem. 
- 
                                3Ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        