Grilovaný dezert
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 337 kcal
 - Sacharidy 61 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 182 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 61 g
 - Cholesterol 185.2 mg
 - Draslík 736.4 mg
 - Vláknina 18326 mg
 - Vitamín A 18326 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16 mg
 - Vitamín E 2.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá jablka, hrušky a oloupaný celer nahrubo nastrouháme, zakapeme citronovou šťávou. Přidáme rozinky, mleté oříšky, žloutky, cukr, vše dobře promícháme. Nakonec zlehka vmícháme pevný sníh, ušlehaný z bílků se špetkou soli.
 - 
                                2
Z alobalu utvoříme misky, vymažeme je olejem a naplníme připravenou směsí. Povrch alobalu necháme pootevřený.
 - 
                                3
Misky urovnáme na plech a dáme do trouby pod gril zapéci.
 - 
                                4
Dezert podáváme v alobalu.