Rybí šňůra
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 256 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 439 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 101.2 mg
 - Draslík 844.3 mg
 - Vláknina 1340 mg
 - Vitamín A 1340 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.3 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté filety z mořského jazyka a lososa nakrájíme podélně na proužky, pokapeme citronovou šťávou, osolíme. Proužky napichujeme po dvou na párátka, vždy jeden stočený plátek lososa a mořského jazyka.
 - 
                                2
Oloupanou, jemně pokrájenou cibuli podusíme na másle, zalijeme vývarem a zvolna dusíme několik minut. Přidáme připravené ryby a vaříme 6 minut. Měkké maso vyjmeme a necháme na teplém místě.
 - 
                                3
Do vývaru vmícháme smetanu, špetku šafránu a povaříme do husta. Nakonec omáčku osolíme a přidáme jemně nasekaný kopr.
 - 
                                4
Rybí šňůrky na talíři omáčkou přelijeme.