Papriky plněné masem a zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Pórek
  • 250 g Hovězí maso mleté
  • 200 g Špagety, Makarony
  • 100 g Mrkev kořen
  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 ks Rozmarýn čerstvý
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • 0.27 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 431 kcal
  • Sacharidy 54 g
  • Tuky 68 g
  • Sodík 246 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 50 g
  • Cholesterol 56.5 mg
  • Draslík 594.1 mg
  • Vláknina 7970 mg
  • Vitamín A 7970 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 71.8 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté papriky u stopek odkrojíme a jádřince vyjmeme.

  • 2

    Na části oleje zpěníme jemně nakrájenou cibuli a česnek, přidáme na kostičky rozkrájenou mrkev, na kolečka pokrájený pórek, maso, sůl a koření. Mírně podlijeme horkou vodou a dusíme 20 minut. Směsí naplníme připravené papriky.

  • 3

    Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem, scedíme je a promícháme s olejem. Vložíme je do olejem vymazané zapékací mísy, poklademe naplněnými paprikami, podlijeme kečupem a posypeme nastrouhaným sýrem.

  • 4

    Pokrm zapečeme v dobře vyhřáté troubě.

Komentáře k receptu