Skopová žebra narychlo
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 521 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 98 mg
 - Bílkoviny 55 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 187.9 mg
 - Draslík 1.4 mg
 - Vláknina 71.3 mg
 - Vitamín A 71.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá žebírka naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Opečeme je na rozpáleném sádle v pánvi po obou stranách (asi 8 minut). Hotová žebírka přendáme na nahřátou mísu.
 - 
                                2
Do vypečené šťávy přilijeme několik lžic vody (nebo vývaru), povaříme a nalijeme na žebírka.
 - 
                                3
Podáváme s různě upravenými bramborami nebo s rýží.