Ratatouille s ovčím sýrem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 262 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 15 g
- Sodík 213 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 979.8 mg
- Vláknina 12269.8 mg
- Vitamín A 12269.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 99.8 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Oloupanou cibuli a česnek nasekáme, omyté lilky a cukety pokrájíme na nudličky. Očištěné papriky zbavené semen rozkrájíme na nudličky. 
- 
                                2V kastrole zahřejeme olej, necháme na něm zesklovatět cibuli a česnek. Přidáme všechnu připravenou zeleninu a na mírném ohni ji za stálého míchání podusíme asi 20 minut do měkka. 
- 
                                3Zeleninu osolíme, opepříme a přidáme nasekané provensálské koření. Ratatouille upravíme na talíře a posypeme na kostičky nakrájeným ovčím sýrem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        