Farfalle s tuňákem a olivami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 756 kcal
 - Sacharidy 94 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 1389 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 94 g
 - Cholesterol 27 mg
 - Draslík 163.2 mg
 - Vláknina 10771 mg
 - Vitamín A 10771 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.5 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, slijeme a necháme okapat.
 - 
                                2
Na pánvi rozehřejeme máslo a podusíme na něm okapané, nadrobno nakrájené olivy a kapary. Vmícháme špetku cukru a sardelovou pastu, přilijeme víno a přidáme tuňáka rozmačkaného vidličkou. Zvolna povaříme do zhoustnutí.
 - 
                                3
V míse smícháme uvařené těstoviny s omáčkou a pokrm ozdobíme natrhanou snítkou čerstvého kopru.