Kuřecí prsíčka na zelenině
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 295 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 7 g
- Sodík 572 mg
- Bílkoviny 45 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 128.5 mg
- Draslík 1114.9 mg
- Vláknina 7389.8 mg
- Vitamín A 7389.8 mg
- Vitamín B6 1.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.2 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Na pánvi na 3 lžících rozehřátého oleje řízky opékáme po obou stranách asi 7 minut, vyjmeme je, necháme na teplém místě. 
- 
                                2Omyté ředkvičky pokrájíme na kolečka, očištěné fazolky překrojíme napůl. 
- 
                                3Oloupanou, najemno nasekanou cibuli zpěníme na 2 lžících oleje. Přidáme ředkvičky a fazolky, přilijeme vývar a zeleninu dusíme asi 5 minut. 
- 
                                4Opečené řízky nakrájíme šikmo na plátky a podáváme s dušenou zeleninou. Vhodnou přílohou jsou špagety. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        