Kuřecí řízečky s tatarkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 800 g Kuřecí prsa
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 šálek Omáčka tatarská
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 672 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 48 g
  • Sodík 291 mg
  • Bílkoviny 55 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 177.8 mg
  • Draslík 777.5 mg
  • Vláknina 889.8 mg
  • Vitamín A 889.8 mg
  • Vitamín B6 1.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.3 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Opláchnuté kuřecí řízky jemně naklepeme, osolíme a opepříme. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, vložíme je do pekáče a naskládáme na ně kuřecí řízky.

  • 2

    Zalijeme je tatarskou omáčkou a dáme plátky eidamu.

  • 3

    Pekáč přikryjeme a dáme péct na 250 stupňů.

  • 4

    Před koncem pečení sundáme poklici.

Komentáře k receptu