Polévka okurková

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 200 ml Smetana 12% (konzumní)
  • 1 kávová lžička Ocet
  • 4 ks Okurky nakládané
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 l Hovězí vývar základní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 109 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 3860 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 16 mg
  • Draslík 191.3 mg
  • Vláknina 6559.8 mg
  • Vitamín A 6559.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.5 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 41.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do scezeného masového vývaru přidáme drobně pokrájené okurky. V případě, že mají silnou slupku, oloupeme je.

  • 2

    Vaříme doměkka.

  • 3

    Poté polévku přisolíme, opepříme, přikyselíme a přilijeme smetanu.

Komentáře k receptu