Studená okurková polévka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Okurka salátová
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 l Mléko kefírové
  • 0.5 l Smetana 12% (konzumní)
  • 2 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 292 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 103 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 172.7 mg
  • Draslík 245.7 mg
  • Vláknina 1415.8 mg
  • Vitamín A 1415.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.1 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 126.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mléko, smetanu, sůl a pepř dobře rozmícháme, přidáme nasekaný kopr.

  • 2

    Každou porci na talíři posypeme na kostičky nakrájeným vejcem vařeným na tvrdo.

Komentáře k receptu