Filé z tresky zapečené s cibulkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 350 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 541 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 99.6 mg
 - Draslík 588.3 mg
 - Vláknina 7697 mg
 - Vitamín A 7697 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté porce filé osušíme, pokapeme citronovou šťávou a dáme do chladničky.
 - 
                                2
Oloupané brambory vaříme v osolené vodě asi 30 minut. Očištěné cibulky omyjeme, polovinu nasekáme a zbylé nahrubo nakrájíme.
 - 
                                3
Filé osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opékáme na 2 lžících rozehřátého másla asi 5 minut po obou stranách odzlatova.
 - 
                                4
Nasekané cibulky osmahneme na 3 lžících másla, smícháme s nastrouhaným sýrem, osolíme a opepříme. Směsí pokryjeme filé a zapečeme v troubě pod grilem.
 - 
                                5
Brambory s nakrájenou cibulí opečeme na zbylém másle a podáváme k filé.