Okurka plněná krémovým sýrem s krevetami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 241 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 19 g
- Sodík 279 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 133.8 mg
- Draslík 207.8 mg
- Vláknina 928.8 mg
- Vitamín A 928.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.4 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Krevety uvaříme, nakrájíme na větší kostky a pokapeme citronovou šťávou. 
- 
                                2Opraný kopr osušíme, nasekáme na jemno a prolijeme bílým vínem. 
- 
                                3Sýr vložíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme krevety a zamícháme. 
- 
                                4Omytou okurku osušíme, rozkrojíme podélně a dvakrát napříč, odstraníme jádra. 
- 
                                5Okurky naplníme krevetovou směsí, ozdobíme koprem a servírujeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        