Okurka plněná vlašským salátem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Salám jemný
  • 300 g Salát vlašský
  • 2 ks Rajčata
  • 1 ks Okurka salátová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 431 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 470 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 325 mg
  • Draslík 633.1 mg
  • Vláknina 8830 mg
  • Vitamín A 8830 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 27 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytou a osušenou okurku částečně oloupeme vroubkovaným nožem. Nakrájíme ji na silnější plátky, střed vyhloubíme lžičkou a naplníme vlašským salátem.

  • 2

    Povrch ozdobíme salámovými kornoutky a kolečky rajčat.

Komentáře k receptu