Polévka zeleninová s masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 400 g Hovězí maso zadní
  • 1 ks Petržel - nať
  • 1 ks Petržel kořen
  • 2 ks Brambory
  • 4 ks Rajčata
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 0.25 ks Zelí hlávkové bílé
  • 1 ks Sůl
  • 0.5 ks Celer bulvový
  • 1 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Tuk
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 204 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 77 g
  • Sodík 77627 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 50.2 mg
  • Draslík 601 mg
  • Vláknina 8901.3 mg
  • Vitamín A 8901.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 54.8 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na větší kousky pokrajenou cibuli osmahneme na tuku až zesklovatí, přisypeme na kostky nakrájené maso a přilijeme jen tolik vody, aby bylo maso ponořené. Vše osolíme a vaříme téměř do měkka.

  • 2

    Poté přidáme oloupaná nakrájená rajčata, brambory, zbytek zeleniny a vše dovaříme.

  • 3

    Hotovou polévku posypeme petrželovou natí.

Komentáře k receptu