Candát s bylinkovou krustou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 372 kcal
 - Sacharidy 43 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 160 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 43 g
 - Cholesterol 92.6 mg
 - Draslík 1448.8 mg
 - Vláknina 6299.2 mg
 - Vitamín A 6299.2 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.2 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Žampiony nasekáme nadrobno, šalotku na jemné kostičky. Ze snítek petrželky a bazalky otrháme lístky, několik jich odložíme stranou na ozdobu, zbytek rozsekáme. Pažitku krájíme nadrobno.
 - 
                                2
Žloutek z vařeného vejce rozmačkáme, smícháme se žampiony, šalotkou, strouhankou, bylinkami a olejem.
 - 
                                3
Zapékací formu vymažeme olejem, plátky ryby osolíme, opepříme a položíme do formy kůží dolů. Rovnoměrně potřeme směsí hub a bylinek, candáta zalijeme vínem, zapečeme v předehřáté troubě na 225°C asi 12 minut.
 - 
                                4
Podáváme ozdobené lístky petrželky s vařenými bramborami nebo bagetou.