Tresčí filé alla Pizzaiola
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 197 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 528 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 80 mg
 - Draslík 352.9 mg
 - Vláknina 4732.8 mg
 - Vitamín A 4732.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.5 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté a osušené filé nakrájíme na kostky, pokapeme citronovou šťávou, mírně osolíme.
 - 
                                2
Oloupanou cibuli pokrájíme na kolečka, česnek nasekáme, obojí podusíme v rozpáleném oleji na pánvi.
 - 
                                3
Rajčata spaříme, oloupeme, rozkrájíme na čtvrtky a zbavíme zrnek. Dužinu krájíme na kostky, vložíme do pánve, podusíme 3 minuty. Vmícháme kapary, přidáme kostky filé, pod pokličkou zvolna dusíme asi 5 minut.
 - 
                                4
Nakonec pokrm podle chuti osolíme, opepříme a ozdobíme nasekanou bazalkou.