Hovězí roláda s mletým masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Hovězí maso zadní
  • 100 g Vepřové maso mleté
  • 4.7 g Olej rostlinný
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 šálek Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 347 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 227 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 123 mg
  • Draslík 180 mg
  • Vláknina 850 mg
  • Vitamín A 850 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.2 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté hovězí maso rozklepeme na větší plát.

  • 2

    Mleté vepřové maso osolíme, vmícháme oloupanou, jemně nasekanou cibuli a směs rozložíme na masový plát. Stočíme do rolády a ovážeme nití.

  • 3

    Roládu po všech stranách opečeme na oleji, podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou doměkka.

  • 4

    Hotovou roládu vyjmeme, nit odstraníme a maso nakrájíme na tenké plátky.

Komentáře k receptu