Zadělávaná telecí plec se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 200 g Telecí plec
  • 15 g Kedlubna
  • 15 g Mrkev kořen
  • 1 špetka Sůl mořská
  • 1 šálek Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 196 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 221 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 98 mg
  • Draslík 356.2 mg
  • Vláknina 1229.5 mg
  • Vitamín A 1229.5 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na lžíci másla. Přidáme omyté, na kostky nakrájené maso a po všech stranách je osmahneme. Podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou do poloměkka.

  • 2

    Mrkev a kedlubny oloupeme, nakrájíme na nudličky a přidáme k masu. Osolíme a společně podusíme doměkka.

  • 3

    Do hotového pokrmu vmícháme nasekanou petrželku.

Komentáře k receptu